TROICKI ELIMINISAN VEĆ NA STARTU DELREJ BIČA

Izvor: Kurir, 29.Feb.2012, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TROICKI ELIMINISAN VEĆ NA STARTU DELREJ BIČA

Dvadesetdrugi teniser sveta je u trećem setu spasao tri meč lopte pri vođstvu protivnika sa 5:4, ali je na kraju poklekao i potpuno zasluženo izgubio nakon nešto više od dva sata igre

DELREJ BIČ - Srpski teniser Viktor Troicki završio je učešće već na startu ATP turnira u Delrej Biču pošto je u prvom kolu izgubio od Belgijanca Stiva Darsisa sa 2:1 (6:4, 4:6, 6:4).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Troicki je razočarao u duelu protiv 68. tenisera sa ATP liste igrajući dekoncentrisano i bez samopouzdanja. Činilo se da nakon izjednačenja u setovima Troicki može do pobede u prvom međusobnom duelu protiv Darsisa, ali je uporni Belgijanac u nastavku uspevao da "hvata" njegov servis i na kraju sigurnijom igrom kazni brojne greške.

Dvadesetdrugi teniser sveta je u trećem setu spasao tri meč lopte pri vođstvu protivnika sa 5:4, ali je na kraju poklekao i potpuno zasluženo izgubio nakon nešto više od dva sata igre.

Darsis u drugom kolu igra protiv Letonca Ernestsa Gulbisa, koji je ranije večeras pobedio Kolumbijca Alehandra Falju sa 6:4, 6:1. Turnir u Delrej Biču igra se za nagradni fond od 442.500 dolara.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.