Sofija Milošević: Nisam u vezi sa Milošem Bikovićem!

Izvor: Story, 16.Feb.2015, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofija Milošević: Nisam u vezi sa Milošem Bikovićem!

Atraktivna manekenka i bivša devojka Viktora Troickog oglasila se povodom navoda da je njen novi izabranik poznati glumac Miloš Biković

Sofija Milošević, foto: Petar Đorđević

Naime, iako su ovih danana pojedini mediji preneli da je manekenka Sofija Milošević u vezi sa glimcem Milošem Bikovićem, ona to negora:

- Nije tačno da sam u vezi, niti u bilo kakvom kontaktu te vrste sa Milošem Bikovićem, pa bih ovim putem želela da demantujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << tu priču u celini. Miloša sam upoznala pre nekoliko godina preko zajedničkih prijatelja, a od tada smo se svega nekoliko puta našli u istom društvu. Od početka januara sam u Njujorku, radim i veoma sam usresređena na svoje profesionalne obaveze, sledećem povratku u Srbiju nadam se na proleće ukoliko mi to dozvole poslovne obaveze - rekla je ona.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Sofila Milošević progovorila o vezi sa Bikovićem

Izvor: Blic, 16.Feb.2015

Atraktivna manekenka Sofija MIlošević otkrila je istinu o vezi sa glumcem Milošem Bikovićem...Sofija i Miloš upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a onda su se rodile simpatije koje su bile dovoljne da započnu vezu...Manekenka je međutim, ovu priču demantovala izjavom za Pulsonline...Podsetimo,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.