Sofija Milosevic i Milos Bikovic u vezi

Izvor: medio.rs, 15.Feb.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofija Milosevic i Milos Bikovic u vezi

Nekoliko nedelja su se družili i upoznavali, nakon čega je planula ljubav

Manekenka Sofija Milošević do nedavno je bila u centru medijske pažnje zbog romanse sa uspešnim teniserom. I taman kada su krenule priče da će je Viktor Troicki odvesti pred oltar, njih dvoje su iznenadili javnost priznanjem da su stavili tačku na svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << romansu.

No, Sofija nije dugo tugovala i nedavno je uplovila u ljubavnu vezu sa trenutnim miljenikom ženske publike, glumcem Milošom Bikovićem.

Kako javlja novi broj magazina "Hello!", Miloš i Sofija su se prvo upoznavali nekoliko nedelja, nakon čega se između njih doje rodila ljubav!

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je nova devojka Miloša Bikovića

Izvor: Tracara.com, 15.Feb.2015

Našla novu ljubav (foto: Instagram) Nakon što je pre nekoliko nedelja raskinula vezu sa teniserom Viktorom Troickim, manekenka Sofija Milošević nije dugo tugovala. Kako javlja magazin Hello! u novom broju, ona je utehu pronašla u mladom glumcu Milošu Bikoviću, sa kojim se već neko vreme viđa....

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.