Sa bakljama krenuli na meč Troicki – Džumhur: Policija u Melburnu privodila Srbe i Bosance?!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jan.2017, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa bakljama krenuli na meč Troicki – Džumhur: Policija u Melburnu privodila Srbe i Bosance?!

Policija u Melburnu privela je dve grupe od ukupno 20 momaka koji su na meč prvog kola Australijan opena između Viktora Troickog i Damira Džumhura.

Prema pisanju australijskih medija, navijači su palili baklje i bacali ih po pešačkoj zoni u blizini teniskih terena, pa ih je policija u blizini "Rod Lejver arene" zaustavila i zabranila im ulaz u teniski kompleks.

Ujedno, izrečena im je zabrana ulaska na >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sve mečeve do kraja Australijan opena.

Policija je uzela podatke i evidentirala osobe, ali niko nije priveden.

- Mi smo porodični događaj i imamo nultu toleranciju za anti-socijalna ponašanja - reka je ispred organizacije turnira Tom Larner.

Samo prvog dana takmičenja u Melburn parku je bilo 47,867 posetilaca, a očekuje se da će do kraja turnira biti više od 700.000 ljudi.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.