STIZE PRINOVA Troicki uskoro postaje tata

Izvor: medio.rs, 06.Apr.2016, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIZE PRINOVA Troicki uskoro postaje tata

Teniser Viktor Troicki i njegova devojka Aleksandra Đorđević postaće roditelji za šest meseci. Popularna "Brazilka" iz filma "Montevideo" je u trećem mesecu trudnoće, a mladi par je nedavno sa velikim uzbuđenjem podelio ovu vest sa prijateljima.

Viktor i Aleksandra su pre mesec dana saznali da će postati roditelji, ali su to vešto krili dok nisu prošli neophodne preglede kako bi se uverili da je >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << sa bebom sve u redu - piše "Srpski telegraf".

Mladi par je lepu vest saznao u Americi dok je Viktor boravio na teniskom turniru, a Trociki je  već duže veme je priželjkivao potomstvo i bio je presrećan kada je saznao od Aleksandre da uskoro postaju roditelji.

Glumica i teniser se uskoro vraćaju kući pa će ovu divnu vest proslaviti sa porodicom i prijateljima.

Šuška se da će se svadbeno veselje biti napravljeno kada se Aleksandra porodi, a da će pre toga obaviti samo građansko venčanje u krugu porodice i kumova.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Montevideo

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.