Izvor: HotSport.rs, 12.Okt.2016, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SENZACIJA: Troicki pregazio Nadala!

Viktor Troicki savladao je Rafaela Nadala u šesnaestini finala ATP turnira u Šangaju.
Troicki je do trijumfa došao za sat i 35 minuta, a rezultat je bio 6:3, 7:6 i 2:0 u setovima.
Srpski teniser je prvi set prelomio u sedomom gemu kada je došao do brejka, da bi isto učinio i u narednom Nadalovom servis gemu, pa je prvi set pripao Troickom nakon serije od četiri osvojena gema.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Drugi set i poprilično neizvesna borba, bez brejk šanse sve do desetog gema i rezultata 5:4 za Troickog, kad je propustio priliku da Nadalu ponovo oduzme servis za pobedu. Tada su mnogi pomislili da je Troicki propustio svoju šansu za trijumf, ali je u taj brejku Troicki prvo izgubio servis, potom vezao četiri poena i došao do 4:1, što je uspeo da sačuva i na kraju trijumfuje 7:3, za 2:0 i najveću pobedu u dosadašnjoj karijeri.
The post SENZACIJA: Troicki pregazio Nadala! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.