Poraz Troickog u prvom kolu

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Okt.2010, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Troickog u prvom kolu

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u drugo kolo turnira u Sankt Peterburgu, pošto je danas na startu tog takmičenja izgubio od Rajnera Šitlera iz Nemačke rezultatom 6:3( 4:6, 6:3).
Nakon što je pre četiri dana na Kupu Kremlja u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Moskvi osvjio prvu titulu u karijeri, Troicki je turnir u Sankt Peterburgu počeo fizički i emotivno dosta ispražnjen i to se videlo u duelu protiv 103. tenisera sveta.
U igri srpskog tenisera nije bilo kontinuiteta i Nemac je dosta lako održavao ravnotežu. U prvom setu Šitleru je bio dovoljan jedan brejk da dobije taj deo igre.
Kada je u trećem gemu drugog seta Šitler još jednom oduzeo servis Troickom, izgledalo je da će meč biti brzo završen. Tada je, međutim, reprezentativac Srbije počeo da igra na svom nivou i lako je preokrenuo rezultat i izjednačio na 1:1.
Isti scenario, ali sa obrnutim ulogama, viđen je u trećem setu. Troicki je posle brejka u drugom gemu poveo 2:0 i onda je potpuno stao. Od narednih sedam gemova Nemac je osvojio šest i na kraju zasluženo dobio.
Naš drugi predstavnik na ovom turniru Janko Tipsarević večeras će igrati meč drugog kola protiv Amerikanca Majkla Rasela.


Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troicki ispao na startu

Izvor: RTV Pink, 27.Okt.2010

. . . Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u drugo kolo turnira u Sankt Peterburgu, pošto je danas na startu tog takmičenja izgubio od Rajnera Šitlera iz Nemačke rezultatom 6:3, 4:6, 6:3.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.