Poraz Troickog u Sinsinatiju

Izvor: Studio B, 15.Avg.2011, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Troickog u Sinsinatiju

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u drugo kolo turnira masters serije u Sinsinatiju, pošto je na startu izgubio od Italijana Fabija Fonjinija u dva seta - 6:4, 6:1.

Troicki je odigrao verovatno najslabiji meč u ovoj sezoni i zasluženo ju izgubio od Fonjinija, protiv koga je u međusobnim duelima vodio 2:0.

Italijan je prvi stigao do brejka u šestom gemu i poveo 4:2, ali je Troicki >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << odmah uzvratio, a potom na svoj servis izjednačio na 4:4. Veliku šansu da napravi preokret srpski teniser je imao u devetom gemu, kada je propustio da realizuje tri brejk šanse. Kazna za to stigla je veoma brzo, jer je Fonjini novim brejkom u desetom gemu dobio prvi set.

U drugom setu Troicki se predao. Gubio je poene u seriji i Fonjini je završio meč veoma brzo i lako.

Turnir u Sinsinatiju za Troickog je bila lepa prilika da popravi plasman na ATP listi, jer je prošle godine izgubio u drugom kolu od Novaka Đokovića. Ispostavilo se, međutim, da nije uspeo da odbrani ni tih 45 poena, pa mu ostaje da se što bolje pripremi za predstojeći gren slemj turnir u Njujorku, gde je prošle godine takođe ispao na startu.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troicki razočarao, Fonjini bolji u dva seta

Izvor: Blic, 15.Avg.2011

Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u drugo kolo teniskog turnira u Sinsinatiju jer je po prvi put u karijeri izgubio od Italijana Fabija Fonjinija koji je u njihovom trećem međusobnom susretu pobedio sa 6.4, 6:1...Kao 14. nosilac na ovom turniru Troicki je prilično loše otpočeo svoj nastup...

Nastavak na Blic...

Težak poraz Troickog u Sinsinatiju

Izvor: Radio 021, 15.Avg.2011

Viktor Troicki poražen je već na startu Mastersa u Sinsinatiju od Italijana Fabija Fonjinija sa 2:0, po setovima 6:4, 6:1.

Nastavak na Radio 021...

Troicki ispao u prvom kolu Sinsinatija

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Avg.2011

Loš meč odigrao je Viktor Troicki u prvom kolu turnira u Sinsinatija. Srpski teniser je završio učešće porazom od Italijana Fabija Fonjinija – 6:4, 6:1, posle jednog sata i 19 minuta igre.. . Troicki je bio postavljen za 14. nosioca na turniru, a poražen je od 38. igrača sveta.. U prvom setu...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.