PORAZ TROICKOG NA TURNIRU U MADRIDU

Izvor: Kurir, 03.Maj.2011, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORAZ TROICKOG NA TURNIRU U MADRIDU

MADRID - Drugi reket Srbije, Viktor Troicki poražen na na startu ATP turnira u Madridu, koji se igra na šljaci, od Nemca Florijana Majera s 2:1(4:6, 7:5, 6:4). Iako je

MADRID - Drugi reket Srbije, Viktor Troicki poražen na na startu ATP turnira u Madridu, koji se igra na šljaci, od Nemca Florijana Majera s 2:1(4:6, 7:5, 6:4).

Viktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Troicki 16. nosilac na turniru izgubio je od 30. igrača na ATP listi posle dva sata i 22 minuta.

Teniser Srbije je loše počeo meč i dozvolio protivniku da povede sa 4:2. Uspeo je da izjednači, da preokrene rezultat u svoju korist i dobio ovaj deo igre sa 6:4. U nastavku

Troicki je opet prepustio inicijativu protivniku, pa je Majer poveo sa 3:0. Troicki je izjednacio na 5:5, ali i izgubio ovaj set.

U trećem setu protivnici su bili izjednačeni, ali je Majer imao više koncentracije u završnici.

U narednom kolu nemački teniser sastaće se sa pobednikom meča između Tomaša Belučija iz Brazila i Pabla Anduhara iz Španije.

Nagradni fond turnira je 3.706.000 evra.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.