Oženio se Viktor Troicki

Izvor: Tracara.com, 27.Nov.2016, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oženio se Viktor Troicki

(foto: Instagram/aleksandradjordjevic) Danas je održano venčanje slavnog srpskog tenisera Viktora Troickog i njegove izabranice manekenke Aleksandre Đorđević. Viktor je nosio klasično crno odelo sa leptir mašnom, dok je nevesta blistala u elegantnoj, lepršavoj venčanici poznatog dizajnera. Kako prenosi Kurir, ispoštovani su svi tradicionalni običaji, a, između ostalog, i kupovina mlade, za koju je Troicki izdvojio neverovatnih 1.500 evra. Crkveno venčanje je održano >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << u dorćolskoj crkvi Aleksandra Nevskog, dok su teniser i manekenka stali pred matičara u jednom prestoničkom hotelu, gde je održano i slavlje.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) STIGAO I NOLE: Evo koji su poznati sportisti došli na venčanje Viktora Troickog

Izvor: Kurir, 27.Nov.2016

...Posle ceremonije venčanja usledilo je slavlje u jednom beogradskom hotelu..Viktor i Aleksandra imali su veliki broj gostiju, a među njima su bili i poznati sportisti..Drugi teniser sveta Novak Đoković došao je sa suprugom Jelenom..Na svečanosti je bio i Viktorov trener Džek Rider..Autor: Kurir...

Nastavak na Kurir...

Aleksandra Prijović napustila svadbu Viktora Troickog (FOTO)

Izvor: Story, 27.Nov.2016

Pevačica i Filip Živojinović našli su se među zvanicama na glamuroznom venčanju tenisera i njegove izabranice Aleksandre Đorđević, međutim ovaj trenutak svima je privukao pažnju.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.