Obradović: Poezija Đokovića, lavovsko srce Troickog

Izvor: Press, 01.Feb.2013, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Poezija Đokovića, lavovsko srce Troickog

"Novakova igra je prava poezija na terenu. Neverovatno je s kakvom se lakoćom prilagodio na podlogu. Viktor Troicki je lavovskom borbom obezbedio prvi poen Srbiji. Niko nije očekivao da će napravciti takav preokret. Ovo je veliki Viktorov povratak", rekao je Obradović.

Selektor srpskog tima je naglasio da je imponovala hladnokrvnost kojom je Troicki nadmudrio protivnika u drugom delu meča.

On je istakao da Dejvis kup svim reprezentativcima Srbije pruža >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << posebnu energiju "jer igraju za svoju zemlju".

 "Sutra izlazimo na teren sa najboljim timom i dachemo sve od sebe da dodjemo do pobede", poručio je Obradović.

    Prvi teniser sveta je naglasio da ni u jednom trenutku nije potcenio protivnika.

"Svakog protivnika izuzetno posstujem i sa takvim stavom i ulazim u mecc, a narocciti respekt sam imao prema Rohusu protiv koga sam imao negativan skor", rekao je Đoković.

Prvi reket Srbije je naglasio da nije bio prezadovoljan podlogom.

"Znao sam da che mi biti teško na početku meča i hvala bogu da sam Srbiji doneo drugi poen", poručio je Đoković.

Šestostruki gren slem pobednik naglasio je da mu je pobeda Troickog nad Gofanom izuzetno znaccila za meč protiv Rohusa.

 "Viktor je velikom borbom preokrenuo mecc i zahvalan sam  mu na tome", rekao je Đoković.

 On je istakao da je dosta radio na servisu, što je bilo vidljivo i u današnjem meču u koje je odservirao blizu 20 asova.

 "Uz superioran servis mnogo laksse ulazim u mečeve", rekao je Đoković.

 Prvi teniser Srbije je naglasio da se bez obzira na to koja će kombinacija igrati u dublu, nada ukupnoj pobedi već u subotu.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Dejvis kup

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Obradović: Poezija Đokovića, lavovsko srce Troickog

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Feb.2013

Selektor Dejvis kup reprezentacije Bogdan Obradović ocenio je da su vođstvo Srbiji u meču protiv Belgije doneli poezija Novaka Đokovića i lavovsko srce Viktora Troickog.. – Novakova igra je prava poezija na terenu. Neverovatno je s kakvom se lakoćom prilagodio na podlogu. Viktor Troicki je lavovskom...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.