OVO NISTE MOGLI DA VIDITE: Ovako su Viktor i Aleksandra sekli tortu na svadbi, a ovaj pevač je zabavljao mladence i svatove (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Nov.2016, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO NISTE MOGLI DA VIDITE: Ovako su Viktor i Aleksandra sekli tortu na svadbi, a ovaj pevač je zabavljao mladence i svatove (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Viktor Troicki i njegova lepša polovina Aleksandra venčali su se u Beogradu. Svadba je bila u jednom beogradskom hotelu, a mladenci i svatovi su uživali.

Zajedničkim snagama Viktor i Aleksandar su isekli svadbenu tortu. Naravno, pala je i zajednička fotografija sa svatovima, među kojima je bilo dosta njihovih prijatelja.

Foto: Privatna arhiva

Za dobru atmosferu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pobrinu se pevač Acko Petrović.

Фотографија корисника Aleksandar Petrovic (@ackopetrovic) дана 27. Нов 2016. у 11:57 PST

On je pozirao pored Viktora i Aleksandre.

Фотографија корисника Aleksandar Petrovic (@ackopetrovic) дана 27. Нов 2016. у 8:40 PST

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVALI: Đokovići otišli sa Viktorove i Aleksandrine svadbe (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Nov.2016, 00:40

Foto: Marko Todorović..Viktor Troicki i njegova lepša polovina Aleksandra venčali su u Beogradu, a svadba je organizovana u jednom beogradskom hotelu. Među svatovima su bili i Novak i Jelena Đoković, koji su blistali...Foto: Marko Todorović..Đokovići su uživali u svadbenom veselju, a u kasnim...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.