Neće, pa neće... Troicki bez rešenja za Mareja

Izvor: Mondo, 07.Avg.2016, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neće, pa neće... Troicki bez rešenja za Mareja

Srpski teniser eliminisan sa Olimpijskih igara u Riju.

Foto: Guliver/Getty images/Clive Brunskill

Teže nije moglo, a iznenađenje se, nažalost, nije dogodilo.

Viktor Troicki je poražen u prvom kolu Olimpijskih igara u Riju od drugog nosioca Endija Marajea. I to mnogo ubedljivije nego što je delovalo na terenu: 6:3, 6:2.

Borio se naš teniser, meč otvorio brejkom, ali nije uspeo do senzacionalne pobede, prve u karijeri protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << britanskog tenisera. Marej je nastavio dominaciju, pa sada u međusobnim duelima vodi 9:0. Naredni protivnik biće mu Argentinac Huan Monako.

PRVI SET (6:3):

Viktor je odlično počeo i napravio brejk u prvom gemu, ali je Britanac uzvratio na isti način već u narednom, a onda u šestom to ponovio. Igrali su dugačke gemove, međutim, kada god se "lomilo", Marej je bio sigurniji.

DRUGI SET (6:2):

Ponovo ista slika. Dugi gemovi, ali dva brejka su bila dovoljna Britancu. Napravio ih je u trećem i petom gemu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.