Marej prejak za Troickog, Jankovićeva se povukla zbog povrede

Izvor: Radio 021, 07.Avg.2016, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marej prejak za Troickog, Jankovićeva se povukla zbog povrede

Viktor Troicki je završio takmičenje na Olimpijskim igrama u 1. kolu porazom od Endija Marija.

Drugi teniser sveta bio je veliki favorit i tu ulogu je opravdao slavivši sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2.

Troicki je odlično počeo, napravio je brejk u prvom gemu, ali je ipak u nastavku meča kvalitet došao do izražaja. Rival Mariju u drugoj rundi biće Huan Monako.

Loša vest stigla je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dok je igrao Troicki. Naime, kako je saopštio Olimpijski komitet Srbije., Jelena Janković je morala da se povuče sa Olimpijkih igara zbog povrede.

Jankovićeva je dobila rupturu velikog grudnog mišića i neće moći da igra. Ona je u subotu poražena u dublu sa Aleksandrom Krunić u prvom kolu dubla, a večeras je u singlu trebalo da igra protiv Španjolke Murguze.

Srbija je tako ostala bez ženskih predstavnika u Riju, pošto su Ana Ivanović i Aleksandra Krunić eliminisane u prvom kolu u singlu.

Autor: B92/foto: Getty images
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Jelena Janković

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OI: Viktor bez šansi protiv Mareja

Izvor: N1 televizija, 07.Avg.2016

Srpski teniser Viktor Troicki završio je takmičenje na Olimpijskim igrama, pošto je u prvom kolu poražen od branioca zlatne medalje, Endija Mareja...Britanac je slavio u dva seta, sa 6:3, 6:2...Viktor je odlično otvorio meč, i stigao do brejka već u prvom gemu, ali to je bilo praktično sve što...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.