Kolšrajber zaustavio Troickog

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Maj.2013, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolšrajber zaustavio Troickog

Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u polufinale ATP turniru u Minhenu, pošto je danas u četvrtfinalu izgubio od Nemca Filipa Kolšrajbera sa 6:3, 7:6 (7:3).
(FOTO: AP)
Meč je trajao sat i 33 minuta, a Kolšrajber je opravdao ulogu favorita i ostvario četvrti tijumf u njihovom petom međusobnom duelu.
Kolšrajber će za plasman u finale igrati protiv boljeg iz meča Janko Tipsarević (Srbija) – Danijel Brands (Nemačka).
U drugom polufinalu sastaju se Tomi Has (Nemačka) i Ivan Dodig (Hrvatska). Turnir u Minhenu igra se nagradni fond od 467.800 evra.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana protiv Jelene u 2. kolu Mastersa u Madridu

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2013

Obavljen je žreb za WTA turnir u Madridu, na kom će najbolje srpske teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković u prvom kolu igrati protiv kvalifikantkinja, i ukoliko pobede, sastaće se već u narednoj rundi...Ana Ivanović i Jelena Janković igraju međusobno već u 2. kolu Madrida.. ..Ovaj deo kostura...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.