Kolšrajber zaustavio Troickog

Izvor: RTS, 03.Maj.2013, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolšrajber zaustavio Troickog

Filip Kolšrajber pobedio Viktora Troickog u četvrtfinalu ATP turnira u Minhenu. Nemac u polufinalu protiv boljeg iz meča Tipsarević - Brands.

Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u polufinale ATP turniru u Minhenu, pošto je danas u četvrtfinalu izgubio od Nemca Filipa Kolšrajbera sa 6:3, 7:6 (7:3).

Meč je trajao sat i 33 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << minuta, a Kolšrajber je opravdao ulogu favorita i ostvario četvrti tijumf u njihovom petom medjusobnom duelu.

Kolšrajber će za plasman u finale igrati protiv boljeg iz meča Janko Tipsarević (Srbija) - Danijel Brands (Nemačka).

U drugom polufinalu sastaju se Tomi Has (Nemačka) i Ivan Dodig (Hrvatska).

Turnir u Minhenu igra se nagradni fond od 467.800 evra.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolšrajber zaustavio Troickog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2013

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u polufinale ATP turniru u Minhenu, pošto je danas u četvrtfinalu izgubio od Nemca Filipa Kolšrajbera sa 6:3, 7:6 (7:3).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kolšrajber zaustavio Troickog

Izvor: Politika, 03.Maj.2013

MINHEN – Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u polufinale ATP turniru u Minhenu, pošto je danas u četvrtfinalu izgubio od Nemca Filipa Kolšrajbera sa 6:3, 7:6 (7:3)...Meč je trajao sat i 33 minuta, a Kolšrajber je opravdao ulogu favorita i ostvario četvrti tijumf u njihovom...

Nastavak na Politika...

Tipsarević poražen u četvrtfinalu Minhena od Danijela Brandsa

Izvor: Press, 03.Maj.2013

Deseti reket sveta nije opravdao ulogu glavnog favorita na turniru. Igrao je daleko ispod mogućnosti, napravio bezbroj neiznudjenih grešaka, što je Brands, trenutno 69. na ATP listi, umeo da iskoristi.. Tipsarević je tako nastavio seriju razočaravajućih rezultata ove sezone. Bez samopouzdanja...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.