Janko i Viktor u drugom kolu Šangaja

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Okt.2011, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janko i Viktor u drugom kolu Šangaja

Janko Tipsarević i Austrijanac Oliver Marah plasirali su se u drugo kolo Masters turnira u Šangaju u konkurenciji dublova.

Oni su na startu savladli američki par Aleks Bogomolov/Radživ Ram sa 6:2, 4:6, 11:9.
Srpsko–austrijski dubl će se u nastavku turnira sastati sa belorusko–kanadskom kombinacijom Maks Mirni/Danijel Nestor.
Viktor Troicki i Španac Marsel Granoljers takođe su se plasirali u drugo istog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << turnira, pošto su savladali bahamsko–poljski par Mark Nouls/Lukoš Kubot sa 2:6, 7:6 (7:5),10:7.
Troicki i Granoljers će se u drugom kolu sastati sa prvim nosiocima turnira Amerikancima Majkom i Bobom Brajanom, koji su bili slobodni na startu.
 Turnir u Šangaju igra se za nagradni fond od 3,2 miliona dolara.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tipsarević i Marah u drugom kolu u Šangaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2011

ŠANGAJ -..Srpski teniser Janko Tipsarević i Austrijanac Oliver Marah plasirali su se u drugo kolo Masters turnira u Šangaju u konkurenciji parova, pošto su danas na startu savladali američki dubl Aleks Bogomolov/Radživ Ram sa 6:2, 4:6, 11:9...Srpsko-austrijski dubl će se u nastavku turnira sastati...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Tipsarević i Marah u drugom kolu turnira u Šangaju

Izvor: Studio B, 10.Okt.2011

Srpski teniser Janko Tipsarević i Austrijanac Oliver Marah plasirali su se u drugo kolo Masters turnira u Šangaju u konkurenciji parova...Oni su danas na startu savladli američki dubcl Aleks Bogomolov/Radživ Ram sa 6:2, 4:6, 11:9...Srpsko-austrijski dubl će se u nastavku turnira sastati sa belorusko-kanadskom...

Nastavak na Studio B...

I Troicki i Tipsarević u drugom kolu dubla

Izvor: Beta, 10.Okt.2011

BEOGRAD, 10. oktobra 2011. (Beta) - Srpski teniseri Viktor Troicki i Janko Tipsarević plasirali su se u ponedeljak sa svojim partnerima u drugo kolo dubla na turniru u Šangaju...Troicki je sa Marselom Granoljersom iz Španije bio bolji od Marka Nouelsa sa Bahama i Lukaša Kubolta iz Poljske sa 2:1...

Nastavak na Beta...

Troicki i Tipsarević u 2. kolu dubla

Izvor: RTV Pink, 10.Okt.2011

. . . Srpski teniseri Viktor Troicki i Janko Tipsarević plasirali su se danas sa svojim partnerima u drugo kolo dubla na turniru u Šangaju. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.