Janko i Viktor brzo će zaboraviti Dubai, poraz i u dublu

Izvor: Blic, 27.Feb.2013, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janko i Viktor brzo će zaboraviti Dubai, poraz i u dublu

Teniseri Srbije Janko Tipsarević i Viktor Troicki završili su takmičenje na turniru u Dubaiju i u dublu, pošto su izgubili od Indijca Maheša Bupatija i Francuza Mihaela Lodre sa 0:2 (3:6, 3:6). Meč prvog kola trajao je 51 minut.

Tipsarević i Troicki u prvom kolu završili su takmičenje u pojedinačnoj konkurenciji takođe u prvom kolu. Ukupna nagradni fond turnira u Dubaiju je 1.785.500 dolara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Povezane vesti: U utorak najpre Janko protiv Davidenka, a od 16 sati Nole protiv Troickog Novak prišao Federeru na samo 85 bodova, Troicki 25. na svetu Troicki i Tipsarević eliminisani u dublu Zimonjić i Nestor ispali u prvom kolu Viktoru ponestalo energije, Đoković u četvrtfinalu
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.