Čela u četvrtfinalu, čekaju ga Troicki ili Marej

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Maj.2011, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čela u četvrtfinalu, čekaju ga Troicki ili Marej

Upornost se isplatila. Gubio je dva puta Huan Ignasio Čela, ali se nije predavao i posle maratona u pet setova prošao u četvrtfinale Rolan Garosa. U južnoameričkom derbiju, Argentinac je pobedio Kolumbijca Alehandra Falu u pet setova, 4:6, 6:2, 1:6, 7:6 i 6:2.
Čela je jedini preostali neevropljanin na muškom turniru. On će u četvrtfinalu igrati sa pobednikom duela Viktor TroickiEndi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Marej.
Ovo je Argentincu, koji nije među nosiocima u Parizu, treći put da se plasirao među osam najboljih nekog Gren slema, pošto je isto uradio 2004. na Rolan Garosu i 2007. na Ju–Es Openu.
Najzapaženiji uspeh Fale u karijeri je to što je prošle godine zamalo izbacio Rodžera Federera u prvom kolu Vimbldona, pošto je servirao za meč u četvrtom setu, pri vođstvu od 5:4 u gemovima.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.