Čeka bebu sa Troickim?

Izvor: Mondo, 06.Apr.2016, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeka bebu sa Troickim?

Lepa devojka Viktora Troickog navodno u drugom stanju

Teniser Viktor Troicki i njegova devojka Aleksandra Đorđević postaće roditelji za šest meseci.

Popularna "Brazilka" iz filma "Montevideo" je u trećem mesecu trudnoće, a mladi par je nedavno sa velikim uzbuđenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << podelio ovu vest sa prijateljima.

Viktor i Aleksandra su pre mesec dana saznali da će postati roditelji, ali su to vešto krili dok nisu prošli neophodne preglede kako bi se uverili da je sa bebom sve u redu, piše "Srpski telegraf".

Šuška se da će se svadbeno veselje biti napravljeno kada se Aleksandra porodi, a da će pre toga obaviti samo građansko venčanje u krugu porodice i kumova.

Podsetite se našeg intervjua s vatrenom Brazilkom!



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Viktor Troicki će postati otac

Izvor: Tracara.com, 06.Apr.2016

Očekuju prinovu (foto: Twitter) Poznati teniser Viktor Troicki i njegova devojka Aleksandra Đorđević će postati roditelji. Par je ovu informaciju podelio sa svojim prijateljima, a srećnu vest su saznali pre mesec dana. Aleksandra je u trećem mesecu trudnoće, kako saznaje Srpski Telegraf. Vesti...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.