Bazel: Viktor prošao bez borbe

Izvor: S media, 04.Nov.2010, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bazel: Viktor prošao bez borbe

Viktor Troicki plasirao se u treće kolo turnira u Bazelu (nagradni fond 1.75 miliona evra) pošto mu je Pol Anri Matije predao meč bez borbe zbog povrede.

Troickog u narednoj rundi čeka Rišar Gaske (Francuska) koji je savladao Tobijasa Kamkea (Nemačka) 2:0 (6:4, 7:5). Na startu turnira, pre dva dana, Troicki je lako izašao na kraj sa Mihaelom Bererom iz Nemačke (6:3, 6:0)
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Đoković i Troicki na terenu u Bazelu

Bazel: Janko i Viktor kao furija

Samo Troicki napredovao

Bazel: Federer prejak za Janka

Interesantno je da Troickom ovo nije prvi put u sezoni da prolazi bez borbe. Na Indijan Velsu je, podsetimo, stigao do osmine finala sa samo jednim odigranim gemom! Tada je u prvom kolu bio slobodan, u drugom mu je Urugvajac Kuevas predao posle jednog odigranog gema, a u trećem Nikolaj Davidenko nije ni izašao na teren.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.