Aleksandra Prijović prva je napustila venčanje Viktora Troickog, evo i zašto!

Izvor: Scandal.rs, 29.Nov.2016, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Prijović prva je napustila venčanje Viktora Troickog, evo i zašto!

Aleksandra Prijović i njen dečko Filip Živojinović prisustvovali su na gala venčanju Viktora Troickog i njegove izabranice Aleksandre, ali su svi primetili da je pevačica među prvima napustila salu gde se slavlje održavalo.

Aleksandra je, kako je objasnila, imala posleovne obaveze zbog kojih je morala da izađe ranije, dok je Filip nastavio da uživa u dobroj slavljeničkoj atmosferi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << />
Iako je bila pozvana kao gost, Aleksandra je pre nego što je otišla, isunila želju Viktorovoj ženi i otpevala njenu omiljenu pesmu.

Pošto Aleksandra voli pesmu “Za nas kasno je”, dogovorile smo se da ću joj otpevati tu pesmu. Došla sam kao gost, ali moram da radim posle tako da ću biti kratko”, rekla je Prijovićeva za “Premijeru”.

Cestitke nasim dragim mladencima @aleksandradjordjevic i @viktortroicki ❤️

Фотографија корисника Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) дана 27. Нов 2016. у 8:26 PST

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.