ATP Čengdu: Troicki bez finala

Izvor: N1 televizija, 01.Okt.2016, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP Čengdu: Troicki bez finala

Viktor Troicki poražen je u polufinalu ATP turnira u Čengduu od ruskog tenisera Karena Kačanova 6:3, 7:5.

Troicki je bio postavljan za šestog nosioca i do polufinala je bio bolji od Ruda, Bagdatisa i Andersona, ali je na korak od finala zaustavjen od 101. igrača planete za svega sat i 24 minuta igre.

Dva brejka u prvom setu dala su Kačanovu dovoljno samopouzdanja da meč reši u svoju korist >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << tako što je Viktoru oduzeo servis kada je Srbin servirao da obezbedi tajbrejk u drugom setu.

Kačanov će se u finalu sastati sa boljim iz drugog polufinalnog duela u kome igraju Alberto Ramos i Grigor Dimitrov.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troicki poražen u polufinalu

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2016

Viktor Troicki je poražen u polufinalu Čengdua jutros od mladog Rusa Kačanova sa 2:0 u setovima...Srpski teniser Viktor Troicki danas je poražen u polufinalnom meču od mladog ruskog tenisera i po mnogima, buduće zvezde, Karena Kačanova, sa 2:0 (6:3 i 7:5)...Rus nije bio toliko bolji od Viktora...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.