Zvezda sa Milivojevićem protiv IBV-a u revanšu

Izvor: Politika, 24.Jul.2013, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda sa Milivojevićem protiv IBV-a u revanšu

REJKJAVIK – Fudbaleri Crvene zvezde su posle celodnevnog putovanja na Island konačno stigli nadomak islandskog ostrva Vestimaneje, gde će odigrati revanš meč drugog kola kvalifikacija Lige Evrope protiv IBV-a.

Prava avantura crveno belih počela je u utorak kada su fudbaleri najtrofejnijeg srpskog kluba otputovali za Berlin, gde je usledilo celodnevno čekanje, da bi kasno sinoć Zvezdaši putovali tri i po sata >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << ka Keflaviku.

Pre nego što su se ukrcali u autobus za Rejkjavik, izabranici Slaviše Stojanovića su se presvukli u zimske jakne, da bi konačno u četiri ujutro po našem vremenu stigli u hotel.

Naravno, nije bilo spavanja, jer su u ovo doba godine na Islandu „bele noći”...

Igrači Crvene zvezde će u 16,30 poleteti ka konačnom odredištu.

U timu će biti i Luka Milivojević, za koga je u jednom trenutku prostrujala priča da će on umesto za Rejkjavik, ući u avion za Brisel na pregovore sa Anderlehtim.

„Dočekalo nas je izuzetno hladno vreme. Uspeli smo malo da se odmorimo od napornog puta, međutim očekujem da se to ne primeti na terenu, profesionalci smo i sutra ćemo učiniti sve da ostvarimo još jednu pobedu nad ekipom IBV-a “, rekao je Milivojević.

Crvena zvezda je u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija Lige Evrope prošle nedelje u Beogradu pobedila IBV sa 2:0.

Revanš meč je na programu u četvrtak od 20,30 po srednjeevropskom vremenu u Vestmaneji.

Tanjug

objavljeno: 24.07.2013.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda posle celodnevnog putovanja stigla na Island, Milivojević u timu za IBV

Izvor: Blic, 24.Jul.2013

Fudbaleri Crvene zvezde su posle celodnevnog putovanja na Island konačno stigli nadomak islandskog ostrva Vestimaneje, gde će u četvrtak od 20:30 odigrati revanš meč drugog kola kvalifikacija Lige Evrope protiv IBV-a...Prava avantura crveno-belih počela je u utorak kada su fudbaleri najtrofejnijeg...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.