Zvezda sa Milivojevićem na IBV

Izvor: B92, 24.Jul.2013, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda sa Milivojevićem na IBV

Fudbaleri Crvene zvezde posle celodnevnog putovanja u utorak stigli su na Island, tačnije u Rejkjavik, a do konačnog odredišta Vestmaneje deli ih još jedan let.

'Crveno-beli' na Islandu igraju revanš meč sa ekipom IBV, u sredu od 20.30 po srednjeevropskom vremenu, a u timu će biti Luka Milivojević.

Posle prvog susreta, koji je odigran prošlog četvrtka na "Marakani", izabranici Slaviše Stojanovića imaju prednost od 2:0.

Ekspedicija Zvezde, koja broji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 32 člana, krenula je u utorak oko 8 časova iz Beograd u Berlin, da bi u nemačkoj prestonici provela desetak sati u hotelu, gde je čekala na konekciju. Tek oko 22.20 krenuli su za Keflavik, a zatim isto veče autobusom za Rejkjavik, gde su stigli oko 2 časa posle ponoći po našem vremenu.

’Crveno-beli’ su prenoćili u glavnom gradu Islanda, a u sredu od 16.30 avionom idu u Vestmaneju. Tamo će odraditi jedan trening, a posle utakmice sledi, ništa manje komplikovan povratak kući.

U međuvremenu, dok su 'crveno-beli' putovali do Islanda, pojavila se informacija da je Luka Milivojević iz Berlina otputovao u Brisel na završne pregovore sa Anderlehtom. Neizvesnost je trajala do sletanja aviona u Rejkjaviku iz kojeg je među prvima izašao i on.

"Dočekalo nas je izuzetno hladno vreme. Uspeli smo malo da se odmorimo od napornog puta, međutim, očekujem da se to na terenu ne primeti. Profesionalci smo i učinićemo sve da ostvarimo još jednu pobedu nad ekipom IBV", rekao je Milivojević, koji je prokomentarisao glasine koje su se pojavile, "Ne znam kome je to palo na pamet. Glavom i srcem sam igrač Crvene zvezde i razmišljam samo o susretu sa Islanđanima. Maksimalno sam koncentrisan na obaveze i susret sa IBV-om".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda sa Milivojevićem na IBV

Izvor: B92, 24.Jul.2013

Fudbaleri Crvene zvezde posle celodnevnog putovanja u utorak stigli su na Island, tačnije u Rejkjavik, a do konačnog odredišta Vestmaneje deli ih još jedan let...'Crveno-beli' na Islandu igraju revanš meč sa ekipom IBV, u sredu od 20.30 po srednjeevropskom vremenu, a u timu će biti Luka Milivojević...Posle...

Nastavak na B92...

Zvezda konačno stigla na Island

Izvor: Akter, 24.Jul.2013

Fudbaleri Crvene zvezde posle celodnevnog putovanja u utorak, rano jutros po srednjeevropskom vremenu stigli u Rejkjavik

Nastavak na Akter...

Avantura se bliži kraju – Zvezda stigla na Island

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2013

Ekspedicija Crvene zvezde konačno završava svoje putešestvije da daleku Vistmaneju, gde će odigrati revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nastavak na Sportske.net...

Zvezda stigla na Island, zimska odeća u upotrebi

Izvor: Kurir, 24.Jul.2013

Crveno-beli posle 24 sata puta stigli u Rejkjavik, odakle će popodne odleteti do Vestmaneje, gde ih sutra očekuje revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope..REJKJAVIK - Ekspedicija Crvene zvezde stigla je na Island, tačnije Rejkjavik, odakle je još "samo" jedan polučasovni let deli od krajnjeg odredišta,...

Nastavak na Kurir...

Zvezda stigla na Island

Izvor: Press, 24.Jul.2013

Kao što su očekivali, fudbaleri Crvene zvezde imali su naporan put do Islanda na revanš utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u kojem brane 2:0 protiv IB Vestmaneje.Crveno-bela ekspedicija krenula je iz Beograda u utorak rano ujutru do Berlina. Posle višesatnog čekanja u Nemačkoj usledio...

Nastavak na Press...

Pogledajte zašto fudbaleri Zvezde nisu mogli da spavaju pred revanš na Islandu

Izvor: Blic, 25.Jul.2013, 09:23

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 20 časova i 30 minuta na Islandu igraju revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv IBV-a, a noć koju su proveli u mestu odigravanja susreta večno će pamtiti...Crveno-beli su na islandsko tlo stigli u doba godine u kome prave noći zapravo uopšte...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.