Zvezda - Hanover 2:0 (uživo)

Izvor: Mondo, 29.Jul.2014, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Hanover 2:0 (uživo)

Crveno-beli odlično počeli poslednju kontrolnu utakmicu na pripremama u Sloveniji, dva gola Nenada Gavrića.

Foto: MONDO/Jovan Terzić

Ekipa Crvene zvezde se u jednom od najozbiljnijih testova pred početak Superlige Srbije sastaje sa bundesligašem Hanoverom.

Vođstvo crveno-belima je već u četvrtom minutu doneo Nenad Gavrić, koji je dobro pratio akciju Vukana Savićevića i prvi stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << do lopte posle šuta mladog "veziste" i intervencije golmana Roberta Almera.

Isti igrač u 12. minutu je povisio na 2:0, opet iz neposredne blizine. Tome je prethodio majstorski dribling Darka Lazovića na desnom krilu, pa možda i nehotična asistencija Đorđa Rakića petom.

Trener Nenad Lalatović opredelio se za sledeći sastav: Kahriman, Petković, Planić, Pavićević, Mijailović, Milijaš, Kovačević, Savićević, Lazović, Gavrić, Rakić.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda - Hanover 2:1 (uživo)

Izvor: Mondo, 29.Jul.2014

Crveno-beli odlično počeli poslednju kontrolnu utakmicu na pripremama u Sloveniji, dva gola Nenada Gavrića...Foto: MONDO/Jovan Terzić..Ekipa Crvene zvezde se u jednom od najozbiljnijih testova pred početak Superlige Srbije sastaje sa bundesligašem Hanoverom...Trener Nenad Lalatović opredelio se...

Nastavak na Mondo...

Poraz Zvezde za kraj

Izvor: Press, 29.Jul.2014

Ekipa srpskog šampiona je ispustila prednost od dva gola, za 12 minuta Gavrić se dva puta upisao u strelce, ali je do poluvremena protivnik izjednačio.. Dva gola je postigao Sobjeh, a isti igrač je u samom finišu utakmice postigao svoj treći pogodak, koji je bio dovoljan za trijumf nemačkog...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.