Zvezda - Hanover 2:2 (uživo)

Izvor: Mondo, 29.Jul.2014, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Hanover 2:2 (uživo)

Crveno-beli igraju poslednju kontrolnu utakmicu na pripremama u Sloveniji. Dva gola Nenada Gavrića, uzvratio "rezervista" Artur Sobijeh.

Foto: MONDO/Jovan Terzić

Ekipa Crvene zvezde se u jednom od najozbiljnijih testova pred početak Superlige Srbije sastaje sa bundesligašem Hanoverom.

Trener Nenad Lalatović opredelio se za sledeći sastav: Kahriman, Petković, Planić, Pavićević, Mijailović, Milijaš, Kovačević, Savićević, Lazović, Gavrić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Rakić.

Strateg Hanovera Tajfun Korkut izveo je na teren kombinovanu postavu, bez reprezentativnog golmana Cilera i golgetera Šlaudrafa, ali ipak sa dosta poznatih prvotimaca: Almer, Sakai, Tresker, Marselo, Pander, Andreasen, Hirš, Prib, Štindl, Bitenkurt, Hoselu.

Crveno-beli su počeli meč izuzetno motivisano, na šta je sigurno uticalo i to što im je klupsko rukovodstvo koji sat ranije isplatilo deo dugova.

Podršku sa tribina pružaju im mlađi saigrači, iz redova U-19 reprezentacije Srbije, koji su odmah posle poraza od Portugala u polufinalu šampionata Evrope doputovali u Sloveniju.

Vođstvo Zvezdi već u četvrtom minutu je doneo novajlija iz Napretka, Nenad Gavrić, koji je dobro pratio akciju Vukana Savićevića i prvi stigao do lopte posle šuta mladog "veziste" i intervencije golmana Roberta Almera.

Isti igrač u 11. minutu je povisio na 2:0, opet iz neposredne blizine. Tome je prethodio majstorski dribling Darka Lazovića na desnom krilu, a zatim asistencija Đorđa Rakića petom.

Hanover je od 20. minuta počeo da ozbiljnije preti, a inicijativa mu se isplatila kada je Artur Sobijeh kaznio nesigurnu intervenciju Damira Kahrimana i lako ubacio loptu u mrežu - 2:1 (25. minut).

Poljski napadač prethodno je zamenio isključenog Hoselua (takvo je nepisano pravilo na pripremnim mečevima), koji se udaranjem bez lopte "osvetio" Bogdanu Planiću za dva oštra starta.

Da je raspoložen za igru, Sobijeh je potvrdio izjednačujućim pogotkom u 38. minutu - 2:2.

Imao je loptu u nogama na desnom krilu, neometan je zalomio ka sredini i sa preko 20 metara pogodio gornji desni ugao nemoćnog Kahrimana. Pravi "evrogol"!
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda - Hanover 2:3 (uživo)

Izvor: Mondo, 29.Jul.2014

Crveno-beli igraju poslednju kontrolnu utakmicu na pripremama u Sloveniji. Dva gola Nenada Gavrića, uzvratio het-trikom Artur Sobijeh...Foto: MONDO/Jovan Terzić..Ekipa Crvene zvezde se u jednom od najozbiljnijih testova pred početak Superlige Srbije sastaje sa bundesligašem Hanoverom...Trener Nenad...

Nastavak na Mondo...

Zvezda - Hanover 2:3 (golovi)

Izvor: Mondo, 29.Jul.2014

Pogledajte najzanimljivije detalje sa poslednjeg testa fudbalera Crvene zvezde na pripremama u Sloveniji. Dva gola..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.