WTA: Stojanović pala za dva mesta, jedna promena u Top 10

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2021, 10:28

WTA: Stojanović pala za dva mesta, jedna promena u Top 10

Srpska teniserka Nina Stojanović na najnovijoj WTA listi pokvarila je plasman za dve pozicije i trenutno je 87. teniserka sveta sa 949 bodova.

Pad za četiri pozicije zabeležila je Olga Danilović, koja je sada 162. igračica sveta, a Natalija Kostić je tri mesta niže rangirana u odnosu na prethodnu nedelju i od danas je 202. na WTA listi.

Na čelu WTA liste i dalje je Australijanka Ešli Barti, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << slede je Japanka Naomi Osaka, Simona Halep, Sofija Kenin, Elina Svitolina, Bjanka Andresku , Arina Zabalenka, Serena Vilijams, Karolina Pliškova, a u Top 10 sada je Perta Kvitova, koja je na 11. poziciju potisnula Kiki Bertens iz Holandije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

WTA lista: Pad srpskih teniserki, Barti i dalje prva

Izvor: B92, 12.Apr.2021

Srpska teniserka Nina Stojanović pala je za dve pozicije i na danas objavljenoj WTA listi zauzima 87. mesto...Stojanović na 87. poziciji ima 949 bodova. Ona je i dalje jedina srpska teniserka medju najboljih 100 na svetu...Pad od četiri pozicije u odnosu na prošlu listu upisala je Olga Danilović...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.