Vulin i Boneli: Kontinuirano dobra saradnja MUP-a i UNHCR-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2022, 13:12

Vulin i Boneli: Kontinuirano dobra saradnja MUP-a i UNHCR-a

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin sastao se danas u Beogradu sa šeficom predstavništva Visokog komesarijata UN za izbeglice (UNHCR) u Srbiji Frančeskom Boneli, koja odlazi na novu poziciju šefa predstavništva UNHCR u Republici Moldaviji.

Vulin i Boneli istakli su dosadašnju kontinuiranu dobru saradnju Ministarstva unutrašnjih poslova i UNHCR u Srbiji, saopštio je MUP.

Boneli je još jednom pohvalila dosadašnje napore Republike Srbije u upravljanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << migrantskom krizom i istakla da je Srbija pokazala odgovoran pristup i humanost.

Ministar unutrašnjih poslova istakao je značaj podrške UNHCR za unapređenje kapaciteta MUP-a, kroz donacije, projekte, obuke i druge aktivnosti, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vulin: Fudbal mora da bude porodičan sport, nećemo dozvoliti da se narko-dileri kriju iza navijača

Izvor: RTS, 05.Jul.2022, 12:56

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin održao je sastanak sa načelnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, Bezbednosno-informativne agencije i višim javnim tužiocem Nenadom Stefanovićem povodom početka domaćeg prvenstva u fudbalu Superlige Srbije, saopštio je MUP. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.