Vučić: Srbija spremna da bude domaćin najvećih svetskih sportskih takmičenja

Izvor: Beta Video, 09.Jul.2016, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Srbija spremna da bude domaćin najvećih svetskih sportskih takmičenja

BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić ukazao je danas da je Srbija spremna da bude domaćin najvećih svetskih sportskih takmičenja i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Vučić je na sastanku s generalnim sekretarom Svetske košarkaške federacije (Fiba) Patrikom Baumanom uverio predstavnike Fibe da Srbija može da ponudi najbolje uslove za organizaciju tih takmičenja. Generalni sekretar Fibe pohvalio je napore koje Vlada Srbije ulaže u organizaciju najvećih svetskih takmičenja u muškoj i ženskoj konkurenciji, kao i pružanju velike podrške Košarkaškom savezu Srbije i celokupnom sportu. (pokrivalica)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Srbija spremna da bude domaćin najvećih svetskih sportskih takmičenja

Izvor: Beta, 09.Jul.2016

Premijer Aleksandar Vučić ukazao je danas da je Srbija spremna da bude domaćin najvećih svetskih sportskih takmičenja i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, Vučić je na sastanku s generalnim sekretarom Svetske košarkaške federacije (Fiba) Patrikom Baumanom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.