Vladimir Stojković krstio sina, bez Bojaninog znanja!

Izvor: Blic, 21.Sep.2013, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Stojković krstio sina, bez Bojaninog znanja!

Fudbaler Vladimir Stojković uradio je kranje sramotnu stvar, kada je bez znanje svoje žene Bojane, krstio njihovog sina Lava.

Stojković je izgleda pratio korake pevačice Severine Vukčević, koja je uradila istu stvar nakon što se razišla sa Milanom Popovićem.

"Krstio sam svog sina. Odavno sam to planirao, ali mi obaveze nisu dozvolile da to učinim ranije. Odabrao sam ovaj manastir jer mi je posebno drag i uradio sam sve po običajima. Kad smo se Bojana i ja razišli, rekao sam joj da ću ja krstiti Lava, ali ona nije znala kad će to biti", kazao je fudbaler za "Kurir".

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković,   Severina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vladimir Stojković krstio sina, bez Bojaninog znanja!

Izvor: Dzungla.org, 21.Sep.2013

Fudbaler Vladimir Stojković uradio je kranje sramotnu stvar, kada je bez znanje svoje žene Bojane, krstio njihovog sina Lava.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.