VUČIĆ SE OGLASIO NAKON POSETE MRATINCIMA: Ponosan sam na srpske zemljoradnike, imaćemo žita na pretek (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 14:23

VUČIĆ SE OGLASIO NAKON POSETE MRATINCIMA: "Ponosan sam na srpske zemljoradnike, imaćemo žita na pretek" (FOTO)

Prinos pšenice je veći za 20 odsto nego prošle godine.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas selo Martinci i tom prilikom istakao da je ponosan na srpske zemljoradnike.

On je to objavio na Instagram nalogu "budućnostsrbijeav" i dodao da će Srbija imati hlebnog žita i za sebe i za druge u regionu.

Ponosan na srpske zemljoradnike. Imamo više pšenice nego ikada, i najboljeg mogućeg kvaliteta. Srbija će imati hlebnog žita na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pretek, ne samo za nas, već i za sve druge u regionu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jul 5, 2020 at 4:54am PDT

- Ponosan na srpske zemljoradnike. Imamo više pšenice nego ikada, i najboljeg mogućeg kvaliteta. Srbija će imati hlebnog žita na pretek, ne samo za nas, već i za sve druge u regionu - napisao je on.

Prema dostupnim podacima prinos pšenice je veći za 20 odsto nego prošle godine, a ta pšenica je i daleko boljeg kvaliteta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prinos pšenice veći za 20 odsto nego lane; Vučić: Ponosan sam na srpske zemljoradnike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je ponosan na srpske zemljoradnike jer Srbija ima više pšenice nego ikada i to veoma kvalitetne...On je to objavio na Instagram nalogu "budućnostsrbijeav" i dodao da će Srbija imati hlebnog žita i za sebe i za druge u regionu..."Ponosan na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

PONOSAN SAM NA SRPSKE ZEMLJORADNIKE! Vučić iznenada obišao atar Martinci, pa se oglasio na Instagramu FOTO

Izvor: Kurir, 05.Jul.2020

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas selo Martinci i tom prilikom istakao da je ponosan na srpske zemljoradnike, te da imamo više pšenice nego ikada, i to najboljeg mogućeg kvaliteta

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.