VIDA RANE: Novak Đoković utehu od poraza na Rolan Garosu našao na Ibici (FOTO)

Izvor: Kurir, 10.Jun.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDA RANE: Novak Đoković utehu od poraza na Rolan Garosu našao na Ibici (FOTO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rane od finala Rolan Garosa leči na Ibici.

Đoković se direktno iz Pariza, zajedno sa Viktorom Troickim i nekoliko prijatelja, uputio u ovo popularno špansko letovalište, gde će pokušati da zaboravi na poraz od Rafaela Nadala i koncentriše >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se za naredne izazove, pre svega na Gren slem turnir na Vimbldonu.

Novaku nije smetala gužva, kao ni to što su ga mnogi prepoznali na plaži. S njim ovog puta nije bila njegova trudna verenica Jelena Ristić.

Fotografije Novaka Đokovića sa Ibice možete pogledati OVDE
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak-Djokovic-utehu-od-poraza-na-Rolan-Garosu-nasao-na-Ibici

Izvor: medio.rs, 10.Jun.2014

Đoković se direktno iz Pariza, zajedno sa Viktorom Troickim i nekoliko prijatelja, uputio u ovo popularno špansko letovalište, gde će pokušati da zaboravi na poraz od Rafaela Nadala.

Nastavak na medio.rs...

Novak Đoković se u društvu prijatelja opušta na Ibici (Foto)

Izvor: Svet plus, 10.Jun.2014

Novak Đoković odlučio je da brzo zaboravi poraz u finalu Rolan Garosa tako što se sa svojim najboljim prijateljima uputio na letovanje. Drugi teniser sveta objavio je fotografiju na Fejsbuku kako se u društvu Viktora Troickog i ostalih momaka opušta u bazenu.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.