UŽIVO: Real Madrid - Crvena zvezda 20:20 (druga četvrtina)

Izvor: Večernje novosti, 26.Feb.2015, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Real Madrid - Crvena zvezda 20:20 (druga četvrtina)

U drugom delu top 16 faze Evrolige Crvena zvezda igra u Madridu protiv favorizovanog Real Madrida. Mladi tim Dejana Radonjića, posle osvajanja Kupa, sa verom u moguće iznenađenje i eventualnu pobedu, gostuje španskom osvajaču Kupa. PRVA ČETVRTINA 16:18Petorke koje će početi meč su: Marjanović. Dangubić, Blažić, Tejić i Vilijams za Crvenu zvezdu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << odnosno Rejes, Rudi, Ajon, Ljulj i Rivers za Real Madrid. Gosti imaju prvi napad i vođstvo poenima Markusa Vilijamsa - 0:2.Jaka Blažič je u dva napada napravio dve greške - faul i izgubio loptu... Međutim, centar Zvezde Boban Marjanović kreće u svoje veče. Sa sedam vezanih poena i dominacijom pod oba koša on dovodi crveno-bele do 4:10 u 6. minutu. Igrači Reala pokušavali su šutevima za tri da nametnu pritisak i "uznemire" Zvezdinu odbranu za koju su teško pronalazili rešenje. Ali bezuspešno jer im je učinak u prvoj polovini četvrtine bio 0 od 5. Najveću razliku gosti su imali u 7. minutu poenima Cilbersa - 6:14 ... i uz male oscilacije uspeli su da zadrže prednost do kraja četvrtine.DRUGA ČETVRTINAReal odmah ubrzava igru, izjednačava poenima Rodrigeza iz kontre (18:18) i već u narednom napadu preuzima vođstvo preko Kerola (20:18), a prošlo je svega minut i po od početka četvrtine.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bobi stiže na sve strane! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2015

Centar KK Crvena zvezda Telekom Boban Marjanović demonstrirao je u Madridu kako se u jednoj akciji može biti "kadar stići i uteći, i na strašnom mestu postojati". Bobi je najpre "ulepio" protivnika a onda istrčao kontru i prikucao loptu u obruč nakon promašaja Markusa Vilijamsa.

Nastavak na Sportske.net...

Blažič vs Burusis - Scena druga! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2015, 00:21

Sigurno se sećate otimanja lopte koje je Jaka Blažič izveo u prvoj utakmici TOP 16 faze Evrolige sa Real Madridom. Udarivši na Grka Burusisa Slovenac je "zapalio" atmosferu u "Areni". Obračun "Davida i Golijata" viđen je ponovo u Madridu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.