Tužba protiv suspendovanog predsednika Fudbalskog saveza Španije zbog seksualnog napada i prinude

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Sep.2023, 15:28

Tužba protiv suspendovanog predsednika Fudbalskog saveza Španije zbog seksualnog napada i prinude

Španska tužiteljka podnela je tužbu na sudu protiv suspendovanog predsednika Fudbalskog saveza Španije Luisa Rubijalesa (Rubiales) zbog seksualnog napada i prinude, preneo je BBC. Rubijales je reprezentativku Dženi Ermoso (Jenny Hermoso) poljubio u usta posle pobede Španije u finalu Svetskog prvenstva za žene. Španska fudbalerka je ranije rekla da poljubac nije bio sporazuman, dok je Rubijales to osporavao. Ermoso je u sredu, 6. septembra, podnela tužbu protiv Rubijalesa zbog seksualnog...
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Špansko tužilaštvo traži podizanje optužnice protiv Rubijalesa

Izvor: Danas, 08.Sep.2023

Špansko tužilaštvo zatražilo je danas podizanje optužnice za seksualno zlostavljanje protiv suspendovanog predsednika Fudbalskog saveza Španije Luisa Rubijalesa, koji je tokom dodele medalja na Svetskom prvenstvu za žene bez pristanka u usta poljubio fudbalerku Dženi Ermoso.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.