Troicki pevao sa navijačima u Pioniru: Vučić i Čović i FMP, Arapi, Rusi, pomoć države...

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jun.2013, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki pevao sa navijačima u "Pioniru": Vučić i Čović i FMP, Arapi, Rusi, pomoć države...

Viktor Troicki navijao iz sveg glasa za crno - bele, a deo toga zabeležila i kamera Telegraf.rs.

 Viktor Troicki u "Pioniru"  

Teniski reprezentativac Srbije je završio nastup u singlu na Rolan Garosu porazom u osmini finala od Francuza Žoa - Vilfreda Conge, pa istog dana i u dublu, a slobodno vreme je iskoristio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da bodri košarkaše Partizana u "Pioniru", u prvoj utakmici finala plej - ofa šampionata Srbije protiv Crvene zvezde.

 

U uzavreloj atmosferi u srpskom "hramu košarke" kamera "Telegrafa" ga je uhvatila u trenucima kada sa najvatrenijim navijačima Partizana peva pesmu u kojoj se spominju prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić, predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović, Arapi, Rusi...

- Vučić i Čović i FMP, Arapi, Rusi, pomoć države. Umire nada, gotov je san, šampion je Partizan! - pevao je, između ostalog, Troicki zajedno sa "Grobarima".

 


Pogledaj vesti o: Tenis,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Troicki "grobar" pevao protiv Zvezde, Vučića i Čovića

Izvor: Press, 06.Jun.2013

Srpski teniser Viktor Troicki direktno iz Pariza, odakle je ispao sa Rolan Garosa, doputovao je na prvu finalnu utakmicu košarkaša Partizana i Crvene zvezde, u beogradskom Pioniru, gde je zajedno sa ostalim "grobarima" pevao navijačke pesme, "komponovane" upravo za ovaj derbi:. "Vučić i Čović...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.