Trener Boke nije preživeo poraz od River Plate

Izvor: Mondo, 14.Dec.2018, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Boke nije "preživeo" poraz od River Plate

Boka Juniors odlučila je da smeni šefa struke pet dana nakon izgubljenog trofeja Kopa Libertadores

Boka Juniors izgubila je veliki Superklasiko od River Plate u Madridu u finalu Kopa Libertadores.

Taj poraz čelnici Boke nisu mogli da prihvate, pa su pet dana posle meča na Santjago Bernabeu odlučili da naprave veliki "rez" i smene trenera Giljerma Barosa Skeleta.

"Iako bol i tuga još nisu nestali posle velikog finala, smatramo da je najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za Boku da napravi promenu, i to na klupi", saopštio je predsednik kluba Danijel Angelici.

Giljermu Barosu Skelotu saopšteno je da sa njim neće biti produžen ugovor koji ističe na kraju sezone.

On je Boku preuzeo u martu 2016. godine.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Neko je morao da plati u Boki, ovo je posledica poraza u Superklasiku! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2018, 00:51

Velike promene u argentinskom velikanu...Fudbaleri Boke Juniors ostali su bez titule prvaka Južne Amerike na najsuroviji način - porazom od River Plejta u Superklasiku...Skoro mesec dana je trajala čitava gužva oko toga, ali bilo je jasno da se poraženi tim neće izvući bez posledica...Tako je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.