Tipsarević u polufinalu Čenaja

Izvor: Kurir, 04.Jan.2013, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević u polufinalu Čenaja

Drugi reket Srbije igraće u borbi za finale protiv Slovenca Aljaza Bedenea

ČENAJ - Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u polufinale ATP turnira u Čenaju, pošto je danas u četvrtfinalu savladao Japanca Go Soedu sa 6:2, 6:4.

Drugi reket Srbije igraće u borbi za finale sa Slovencem Aljazom Bedeneom koji je napravio najveće iznenađenje na turniru pobedivši Švajcarca Stanislasa Vavrinku sa 6:2, 7:6 (8:6).

Tipsarević nije imao težak posao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << protiv Soede koji je zapretio samo jednom, na početku duela kada je poveo sa 2:0.

Naš teniser je odgovorio pravom kanonadom gemova, dobivši set sa 6:2, da bi u nastavku prvi došao do brejka u trećem gemu (2:1).

Soeda je odmah uzvratio brejkom, ali Tipsarević je iskusno čuvao najbolje udarce za kraj, iskoristivši na svoj servis prvu od tri meč lopte.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JANKO U POLUFINALU: Oduvao Soedu, pa igrao kriket u Čenaju

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jan.2013

Srpski teniser lako je u četvrtfinalu savladao Japanca Soedu sa rezultatom 2:0 (6:2, 6:3). Za finale čeka Slovenca Aljaza Bedenea

Nastavak na Telegraf.rs...

Tipsarević: Morao sam da se pomučim protiv Soede, neće biti lako ni sa Slovencem Bedeneom

Izvor: Blic, 04.Jan.2013

Srpski teniser Janko Tipsarević ne smatra da je meč protiv Japanaca Go Soede u četvrtfinalu ATP turnira u Čenaju dobio lako, iako rezultat od 6:2, 6:4 govori suprotno..."Morao sam da se dobro potrudim kako bih ga pobedio. Nije bilo lako na terenu, iako bi se po rezultatu reklo da nisam imao problema...

Nastavak na Blic...

Čenaj - Tipsa u polufinalu

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2013

Drugi reket Srbije i deveti teniser sveta uspeo je da se plasira u polufinale ATP turnira u Čenaju savladavši Japanca Goa Soedu rezultatom 2:0.

Nastavak na Sportske.net...

Tipsarević u polufinalu turnira u Čenaju

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jan.2013

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u polufinale ATP turnira u Čenaju, pošto je u četvrtfinalu savladao Go Soedu sa 2:0, po setovima 6:2, 6:4...Nije bilo lako protiv Soede - Janko Tipsarević.. ..Japanski teniser je dobro otvorio meč i odmah na startu poveo sa 2:0 oduzevši servis Tipsareviću,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Janko preokretom do finala Čenaja

Izvor: Sportske.net, 05.Jan.2013, 16:04

Deveti teniser sveta uspeo je da se plasira u finale ATP turnira u Čenaju pošto je savladao Slovenca Aljaza Bedenea rezutlatom 2:1 (4:6, 6:2, 6:2).

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.