Tipsarević: Morao sam da se pomučim protiv Soede, neće biti lako ni sa Slovencem Bedeneom

Izvor: Blic, 04.Jan.2013, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević: Morao sam da se pomučim protiv Soede, neće biti lako ni sa Slovencem Bedeneom

Srpski teniser Janko Tipsarević ne smatra da je meč protiv Japanaca Go Soede u četvrtfinalu ATP turnira u Čenaju dobio lako, iako rezultat od 6:2, 6:4 govori suprotno.

"Morao sam da se dobro potrudim kako bih ga pobedio. Nije bilo lako na terenu, iako bi se po rezultatu reklo da nisam imao problema u meču", rekao je Tipsarević posle meča.

Drugi reket Srbije je naglasio da mu prija turnir u ovom indijskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gradu, u kojem je prošle godine u finalu izgubio od Kanađanina Miloša Raonića, u meču koji je proglašen za jedan od najboljih u godini.

Tipsarević je i prošle godine u polufinalu Čenaja pobedio Japanca Soedu, za nijansu drugačijim rezultatom - 6:1, 6:4.

Srpski teniser je naglasio da ne želi ni da priča o eventualnom finalu.

"To je još daleko, treba prvo do njega da dođem", rekao je Tipsarević i dodao da mu sledeći protivnik Slovenac Aljaz Bedene "uopšte neće biti lak protivnik".

Povezane vesti: Tipsarević za sat vremena počistio Soedu, za finale protiv Vavrinkinog "dželata" Bedenea Tipsarević lako do finala Čenaja gde ga čeka Raonić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tipsarević: Morao sam da se pomučim protiv Soede, neće biti lako ni sa Bedeneom

Izvor: Blic, 04.Jan.2013

Srpski teniser Janko Tipsarević ne smatra da je meč protiv Japanaca Go Soede u četvrtfinalu ATP turnira u Čenaju dobio lako, iako rezultat od 6:2, 6:4 govori suprotno..."Morao sam da se dobro potrudim kako bih ga pobedio. Nije bilo lako na terenu, iako bi se po rezultatu reklo da nisam imao problema...

Nastavak na Blic...

Tipsarević: Nije bilo lako

Izvor: Press, 04.Jan.2013

- Morao sam da se dobro potrudim kako bih ga pobedio. Nije bilo lako na terenu, iako bi se po rezultatu reklo da nisam imao problema u meču - rekao je Tipsarević.. Drugi reket Srbije je naglasio da mu prija turnir u ovom indijskom gradu, u kojem je prošle godine u finalu izgubio od Kanađanina Miloša...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.