Terzić čestitao crno belima i poručio: Partizan truje narod da je Zvezda mezimac države

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2019, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić čestitao crno belima i poručio: Partizan "truje narod" da je Zvezda mezimac države

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić čestitao je Partizanu pobedu u 161. derbiju, najavio ozbiljne analize u igri tima u koji je uložen 30 miliona evra, ali i optužio rukovodstvo crno-belih da, kako je naveo, truju narod da je Zvezda mezimac države.

"Čestitke igračima i stručnom štabu Partizana. Više su želeli pobedu, ušli sa mnogo strasti i mislim da su bili manje loši od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nas. Mislim da derbi nije opravdao očekivanja, zbog tenzija. Duboko sam nezadovoljan igrom Crvene zvezde, predstoji nam ozbiljna analiza zašto je tako. Nedopustivo je da naš tim, najbolji u poslednjih 25 godina, u koji smo uložili 30 miliona evra, za obeštećenja 10, na plate 15 i još pet na bonuse, odigra tako loše", rekao je Terzić na vanrednoj konferenciji za medije.

Ipak, to je, kako ističe jedna strana medalje i zbog toga se javno izvinio navijačima, a druga je "ona reakcija" navijača Partizana.

"Mislim da rukovodstvo Partizana na perfidan način truje ovaj narod da je Zvezda mezimac države i vlast čini sve protiv Partizana. Nedopustivo je da Vučelić to ne osudi, nego kaže za njihovu TV da je uobičajeno. To je samo rezultat njihove kampanje kako država i FSS žele da ugase Partizan, ona reakcija je poziv na bunt, otpor prema režimu. Zloupotrebljavaju činjenicu da predsednik Vučić ne krije da je navijač Crvene zvezde i pritiskaju sve vreme, pa država mora skoro da se pravda da Zvezda nije u povlašćenom položaju", istakao je Terzić i najavio da će klub u najkraćem roku izneti podatke o tome koliko je dobio od države, a koliko je dobio Partizan.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terzić: Partizan "truje narod" da je Zvezda mezimac države

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Sep.2019

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić čestitao je Partizanu pobjedu u 161. derbiju, najavio ozbiljne analize u igri tima u koji je uložen 30 miliona evra, ali i optužio rukovodstvo crno-bijelih da, kako je naveo, truju narod da je Zvezda mezimac države.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.