Studenti građevinarstva biće uključeni u projekte Koridora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2020, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studenti građevinarstva biće uključeni u projekte Koridora

Preduzeće Koridori Srbije danas je sa studentima Građevinskog fakulteta potpisalo ugovor o stručnom osposobljavanju, koji podrazumeva da se budući master inženjeri građevinarstva uključuju u realizaciju projekata.

Ugovor podrazumeva da se studenti obavežu i na završetak master studija u predviđenim rokovima, saopštili su Koridori Srbije.

Na konkurs se prijavilo 40 studenata od kojih je, nakon obavljenog postupka selekcije, izabrano sedam najboljih sa kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je i potpisan ugovor.

Koridori Srbije su u cilju podrške profesionalnom razvoju mladih inženjera, osmislili program koji kombinuje stipendiranje sa uključivanjem u konkretne poslove na najvećim infrastrukturnim projektima.

Kako je navedneo, time se stvara mogućnost da mladi stručnjaci stiču radno i profesionalno iskustvo uporedo sa završetkom svog formalnog obrazovanja.

Nastavljajući praksu koja se prethodnih godina pokazala veoma uspešnom, Koridori Srbije su kao društveno odgovoran poslodavac studentima master akademskih studija na Građevinskom fakultetu u Beogradu pružili priliku da primene svoja znanja i tako doprinesu realizaciji velikih projekata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.