Srbija ubedljivim porazom od Španije ispala sa SP

Izvor: Politika, 21.Jan.2013, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija ubedljivim porazom od Španije ispala sa SP

SARAGOSA – Rukometna reprezentacija Srbije završila je takmičenje na Svetskom prvenstvu, pošto je u osmini finala u Saragosi eliminisana od domaćina Španije sa 20:31(12:20).

Španija će u četvrtfinalu igrati protiv selekcije Nemačke.

Najefikasniji u reprezentaciji Srbije bio je Petar Nenadić sa četiri gola, dok su Žarko Šešum i kapiten Momir Ilić postigli po tri. Španiju je predvodio Albert Rokas sa šest pogodaka.

Beta

objavljeno: 21.01.2013.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija poražena od Španije, bez plasmana u četvrtfinale SP

Izvor: NaDlanu.com, 21.Jan.2013

Rukometna reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u četvrtfinale prvenstva sveta pošto je večeras u Saragosi, u osmini finala, izgubila od domaće selekcije Španije sa 31:20 (20:12)...Španija će u borbi za polufinale, 23. januara takođe u Saragosi, igrati protiv Nemačke. Rukometaši Srbije...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.