Specijalni sud pozvao još jednog člana OVK

Izvor: B92, 07.Jul.2020, 17:05

Specijalni sud pozvao još jednog člana OVK

Predsednik Organizacije ratnih veterana OVK, Hisni Gucati, objavio je da je sledeći pozvan u Hagu Elbasan Šošaj, bivši član OVK, prenosi Kljan Kosova.

"Danas sam primio vest da je Specijalni sud pozvao saborca iz Prizrena, Elbasana Šošaja. I ovaj borac za slobodu suočiće se sa ovim sudom ", napisao je Gucati na svom fejsbuk nalogu.

Nedavno je Specijalno tužilaštvo objavilo da je podiglo optužnice za ratne zločine protiv kosovskog predsednika Hašima Tačija i lidera DPK Kadrija Veseljija .
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Specijalni sud pozvao još jednog člana OVK - Elbasana Šošaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2020

Predsednik Organizacije ratnih veterana tzv. OVK Hisni Gucati objavio je danas da je sledeći pozvan u Hag pred Specijalni sud Elbasan Šošaj, bivši član OVK, javlja Kljan Kosova..."Danas sam primio vest da je Specijalni sud pozvao saborca iz Prizrena Elbasana Šošaja. I ovaj borac za slobodu suočiće...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.