Serena Vilijams brani titulu na Ju Es openu

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena Vilijams brani titulu na Ju Es openu

Prva teniserka sveta Amerikanka Serena Vilijams izjavila je danas da se oporavila od virusne bolesti i da će braniti titulu na poslednjem grend slem trurniru u sezoni, Ju Es openu, u Njujorku.

Spremna za odbranu titule: Serena Vilijams

 

Vilijams je prošlog meseca obolela tokom turnira na Vimbldonu i morala je da preda meč koji je u dublu igrala sa svojom sestrom Venus. Ona je tokom tog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << meča jedva stojala, a nije mogla ni pravilno udari lopticu.

 

Par dana ranije ona je u trećem kolu singla završila takmičenje, porazom od Francuskinje Aliz Korne. Ona će se na teren vratiti sutra, na turniru u Stenfordu i biće spremna za Ju Es open, koji počinje 25. avgusta u Njujorku.

"Osećam se veoma dobro. Srećna sam što sam ovde, to je dobro", rekla je Vilijams.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serena Vilijams brani titulu na Ju Es openu

Izvor: Beta, 29.Jul.2014

BEOGRAD, 29. jula 2014. (Beta) - Prva teniserka sveta Amerikanka Serena Vilijams izjavila je u utorak da se oporavila od virusne bolesti i da će braniti titulu na poslednjem grend slem trurniru u sezoni, Ju Es openu, u Njujorku...Vilijamsova je prošlog meseca obolela tokom turnira na Vimbldonu i morala...

Nastavak na Beta...

Vilijams potvrdila da će braniti titulu na US Openu

Izvor: Blic, 29.Jul.2014

Prva teniserka sveta Amerikanka Serena Vilijams najavla je da će braniti titulu na US Openu, pošto se oporavila od virusa zbog kojeg je morala da odustane od dubla na Vimbldonu...Tridesetdvogodišnja Vilijams bila je ranije ovog meseca primorana da se povuče iz dubla sa sestrom Venus, pošto se osećala...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.