Šarapova eliminisana na startu

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Mar.2015, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarapova eliminisana na startu

MAJAMI - Ruska teniserka Marija Šarapova završila je učešće na turniru u Majamiju, pošto je u drugom kolu izgubila od zemljakinje Darije Gavrilove sa 7:6 (7:4), 6:3.

Šarapova je kao drugi nosilac bila slobodna na startu turnira.

"Sanjam da pobijedim Mariju od svoje 12 godine, kada sam je videla kako osvaja Vimbldon. Ona mi je bila moj idol i ne samo meni, već svim teniserkama u Rusiji", rekla je Gavrilova. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Gavrilova ima 21 godinu, trenutno je 97. igračica na svijetu, a za nastup na turniru u Majamiju dobila je specijalnu pozivnicu.

Njena naredna protivnica biće Japanka Kurumi Nara.

Turnir na Floridi igra se za nagradni fond od 5,38 miliona dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majami: "Šamar" Šarapovoj od 97. na svetu!

Izvor: Vesti-online.com, 27.Mar.2015

Ruska teniserka Marija Šarapova završila je učešće na turniru u Majamiju, pošto je u drugom kolu izgubila od zemljakinje Darije Gavrilove sa 7:6 (7:4), 6:3...Šarapova je kao drugi nosilac bila slobodna na startu turnira...- Sanjam da pobedim Mariju od svoje 12 godine, kada sam je videla kako osvaja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.