STRAŠNO Navijač Zvezde ubijen u Istanbulu!

Izvor: 24sata, 22.Nov.2014, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAŠNO Navijač "Zvezde" ubijen u Istanbulu!

Dvadesetpetogodišnji navijač Crvene zvezde pod zasad nerazjašnjenim okolnostima izgubio je život u Istanbulu, nakon što su turski huligani napali grupu od 400 Zvezdinih navijača, koji nisu uspeli da uđu u halu Abdi Ipekči da prisustvuju meču Evrolige, nezvanično saznaje RTS.

Policija je brzo intervenisala, a turski “Hurijet” piše da su >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << srpski navijači, napuštajući prostor oko hale, demolirali nekoliko vozila i izloga.

Posle utakmice, trener Galatasaraja Ergin Ataman izjavio je da su navijači Crvene zvezde teroristi, što je najverovatnije povezano sa incidentima ispred hale, preneo je RTS.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

VIDEO: Navijač Zvezde ubijen u Istanbulu

Izvor: Radio 021, 22.Nov.2014

Navijač Crvene zvezde M.I. (25) izgubio je život u Istanbulu, pod nerazjašnjenim okolnostima...Dok se u "Abdi Ipekčiju" igrao meč Evrolige između Galatasaraja i Crvene zvezde, navijači crveno-belih napadnuti su od strane turskih huligana. Navijači Galatasaraja su grupu gađali kamenicama i bakljama,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.