Navijač Zvezde poginuo u Istanbulu

Izvor: Blic, 22.Nov.2014, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijač Zvezde poginuo u Istanbulu

Jedan navijač Crvene zvezde pod zasad nerazjašnjenim okolnostima izgubio je život u Istanbulu, nakon što su turski huligani napali grupu od 400 Zvezdinih navijača, koji nisu uspeli da uđu u halu Abdi Ipekči da prisustvuju meču Evrolige, nezvanično saznaje RTS.

Dok je u toku bio meč između Galatasaraja i Crvene zvezde, ispred hale su navijači Galatasaraja kamenicama i bakljama gađali navijače >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << crveno-belih, a došlo je i do fizičkih sukoba.

Policija je brzo intervenisala, a turski “Hurijet” piše da su srpski navijači, napuštajući prostor oko hale, demolirali nekoliko vozila i izloga.

RTS navodi Tokom samog susreta, navijači Galate više puta skandirali: "Kosovo, Kosovo".

Posle utakmice, trener Galatasaraja Ergin Ataman izjavio je da su navijači Crvene zvezde teroristi, što je najverovatnije povezano sa incidentima ispred hale, preneo je RTS.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Navijač Zvezde ubijen u Istanbulu

Izvor: Blic, 22.Nov.2014

Navijač Crvene zvezde Marko Ivković zvani Jagoda (25) iz Zemuna pod zasad nerazjašnjenim okolnostima izgubio je život u Istanbulu, nakon što su turski huligani napali grupu od 400 Zvezdinih navijača, koji nisu uspeli da uđu u halu Abdi Ipekči da prisustvuju meču Evrolige...Navijači Zvezde nisu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.