SEKSI! Ovakvu Anu Ivanović još niste videli

Izvor: Blic, 24.Jul.2014, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKSI! Ovakvu Anu Ivanović još niste videli

Ceo svet zna da je Ana jedna od najlepših teniserki, navikli smo da je vidimo bez šminke ili sa vrlo malo iste. Međutim ovakvu Anu nismo videli do sada

Naša sportiskinja postavila je na Instagramu svoju fotografiju sa jednog snimanja, na kojoj izgleda besprekorno.

Kratka majica, iazozavn šorc, pomalo raščupana kosa i jača šminka je nešto što na Ani ne viđamo često, a fanovi su ostali bez teksta!

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovakvu Anu Ivanović još niste vidjeli!

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2014

Cijeli svijet zna da je Ana jedna od najljepših teniserki, navikli smo da je vidimo bez šminke ili sa vrlo malo iste. Međutim ovakvu Anu nismo vidjeli do sada.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ana Ivanović kakvu do sada niste vidjeli

Izvor: BanjalukaLive.com, 24.Jul.2014

Ana Ivanović ponovo je potvrdila da je jedna od najljepših sportistkinja na svijetu. Na Instagramu je postavila novu fotografiju sa jednog snimanja, na kojoj izgleda veoma lijepo i seksi. Kratka majica, izazovni šorts, pomalo raščupana kosa i jača šminka je nešto što na Ani ne viđamo često,...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.