SEKSI: Ovakvu Anu Ivanović još uvek niste videli

Izvor: NaDlanu.com, 24.Jul.2014, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKSI: Ovakvu Anu Ivanović još uvek niste videli

Ceo svet zna da je Ana jedna od najlepših teniserki, navikli smo da je vidimo bez šminke ili sa vrlo malo iste. Međutim ovakvu Anu nismo videli do sada.

Naša sportiskinja postavila je na Instagramu svoju fotografiju sa jednog snimanja, na kojoj izgleda besprekorno.

Kratka majica, iazozavn šorc, pomalo raščupana kosa i jača šminka je nešto što na Ani ne viđamo često, a fanovi su ostali bez teksta!

Izvor: Blic
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo zašto je Ana Ivanović jedna od najpoželjnijih žena (FOTO)

Izvor: Story, 24.Jul.2014

Poznata teniserka Ana Ivanović objavila je na Instagramu fotografiju sa jednog snimanja na kojoj izgleda toliko dobro da su fanovi prosto odlepili...Ana Ivanović, foto: Instagram

Nastavak na Story...

SEKSI! Ovakvu Anu Ivanović još niste videli!

Izvor: BKTV News, 25.Jul.2014, 10:01

Ceo svet zna da je Ana jedna od najlepših teniserki, navikli smo da je vidimo bez šminke ili sa vrlo malo iste. Međutim ovakvu Anu nismo videli do sada.Naša sportiskinja postavila je na Instagramu svoju fotografiju sa jednog snimanja, na kojoj izgleda besprekorno.. ..Kratka majica, iazozavn šorc,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.