Ročesti ponovo u Zvezdi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2020, 20:33

Ročesti ponovo u Zvezdi

Američki košarkaš Tejlor Ročesti novo je pojačanje Crvene zvezde, saopštio je večeras klub sa Malog Kalemegdana.

Kako se navodi, Ročesti je potpisao ugovor na dva meseca uz opciju produžetka do kraja takmičarske sezone 2020-2021 i vraća se u crveno-beli dres u kome je pre tri sezone osvojio titulu prvaka Srbije i bio jedan od najboljih igrača ekipe u takmičarskoj sezoni 2017/18.

Ročesti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je svojevremeno bio najbolji strelac Evrolige, a u karijeri je sakupio ogromno iskustvo noseći dresove Le Mana, Baskonije, Makabija, Nižnjeg, Montepaskija, Lokomotive iz Kubanja, Crvene zvezde i prošle sezone Olimpijakosa.

U dva navrata igrao i za kineske klubove Tjanžin Gold Lajonse i Anhui Dragonse.

"Dolaskom 35-godišnjeg levorukog plejmejkera, Crvena zvezda dobija vrlo iskusnog igrača, sa odličnim pregledom igre, dodatnu kreaciju i poene u napadu, a trener Saša Obradović igrača sa kojim je već sarađivao i koga izuzetno dobro poznaje", navodi se u saopštenju Zvezde.

Ročesti, rodom iz Teksasa, prve korake napravio je na Univerzitetu Vašington.

Nakon toga profesionalnu karijeru u Evropi započeo je 2009. godine nastupajući za nemački Getingen.

Visok je 185 centimetara i težak 88 kilograma.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ročesti ponovo u Zvezdi

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Okt.2020

Američki košarkaš Tejlor Ročesti novo je pojačanje Crvene zvezde, saopštio je večeras klub sa Malog Kalemegdana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.